• Вистинско време е
  да го земете
  вашето семејство
  до одлично место!

  Резервирајте сега
  и почнувајте го
  вашето патување
  околу светот.

  Повеќе
 • не сакате да ja пропушти природата!
  давајте на себе една пауза и избегајте!
  Повеќе
 • Изберете го вистинскиот автомобил за вас!

  Повеќе

Најнови бус понуди

ЦенаМКД5680

Zurich-SkopjeЕден правец

Заминување
Среда
15:00
Заминување
Сабота
15:00
Пристигнување
Четврток
15:00
Пристигнување
Недела
15:00
ЦенаМКД5680

Bern-SkopjeЕден правец

Заминување
Среда
15:00
Заминување
Сабота
15:00
Пристигнување
Четврток
15:00
Пристигнување
Недела
15:00
ЦенаМКД5680

Kicevo-ZurichЕден правец

Заминување
Среда
16:00
Заминување
Сабота
16:00
Пристигнување
Четврток
16:00
Пристигнување
Недела
16:00
ЦенаМКД5680

Skopje-KemptthalЕден правец

Заминување
Среда
19:00
Заминување
Сабота
19:00
Пристигнување
Четврток
19:00
Пристигнување
Недела
19:00

Најнови лет понуди

Summer Vacations

Нема одмори на располагање!

Најнови понуди за автомобили