• është koha e duhur
  për të marrë
  familjen tuaj
  në një vend të bukur!

  Rezervoni tani
  dhe filloni udhëtimin
  tuaj reth botës.

  Më shumë
 • nuk do të doni të humbisni natyrën!
  jepni vetes një pushim dhe ikni!
  Më shumë
 • Zgjidhni makinën e duhur për ju!

  Më shumë

Ofertat e fundit të bus biletave

ÇmimiMKD5680

Kemptthal-KicevoNjë drejtimësh

Nisja
E Mërkurë
15:00
Nisja
E Shtunë
15:00
Mbërritja
E Enjte
15:00
Mbërritja
E Diel
15:00
ÇmimiMKD5680

Tetovo-OltenNjë drejtimësh

Nisja
E Mërkurë
18:00
Nisja
E Shtunë
18:00
Mbërritja
E Enjte
18:00
Mbërritja
E Diel
18:00
ÇmimiMKD5680

Zurich-SkopjeNjë drejtimësh

Nisja
E Mërkurë
15:00
Nisja
E Shtunë
15:00
Mbërritja
E Enjte
15:00
Mbërritja
E Diel
15:00
ÇmimiMKD5680

Gostivar-BernNjë drejtimësh

Nisja
E Mërkurë
17:00
Nisja
E Shtunë
17:00
Mbërritja
E Enjte
17:00
Mbërritja
E Diel
17:00

Ofertat e fundit të fluturimeve

Summer Vacations

Nuk ka pushime në dispozicion!

Ofertat e fundit të veturave

ÇmimiMKD1850

Skoda Fabia1 Car

 • 5
 • 10
 • AC
 • Po
ÇmimiMKD5535

Opel Vivaro 1 Car

 • 5
 • 7
 • AC
 • Po