Skoda Fabia

Патници:
5
Багаж:
10
Тип на гориво:
1
Mенувач:
2
Клима уред:
Дa
Навигација:
Дa

Детали на земање

Датум на земање
Feb 27, 2021
Место на земање
Tetovo

Детали на оставање

Датум на враќање
Feb 28, 2021
Место на оставање
Tetovo

За aвтомобилот

.