Opel Vivaro

Патници:
5
Багаж:
7
Тип на гориво:
2
Mенувач:
2
Клима уред:
Дa
Навигација:
Дa

Детали на земање

Датум на земање
Sep 28, 2022
Место на земање
Tetovo

Детали на оставање

Датум на враќање
Sep 29, 2022
Место на оставање
Tetovo

За aвтомобилот

.